News
July 30, 2024

Van TVhuren naar Display on Demand: Onze Evolutie

We kijken met trots terug op onze reis vanaf de oprichting als TVhuren tot aan onze huidige transformatie als Display on Demand. Met Display on Demand willen we het meest gebruiksvriendelijke en transparante platform creëren voor het huren van display oplossingen in de Benelux.

Het Begin en Heropleving

In 2019 startten we onder de naam TVhuren met als doel het verhuren van professionele displays voor diverse evenementen. Ondanks een gedwongen pauze door de COVID-19-pandemie, keerden we vastberaden terug om onze missie verder te zetten. We lanceerden we onze eerste webshop en door gerichte campagnes begonnen we snel nieuwe klanten aan te trekken.

Rebranding naar Display on Demand

In Juli 2024 ondergingen we een volledige rebranding naar Display on Demand. Onze focus ligt nu op het aanbieden van geavanceerde display technologieën zoals LED-displays, 3D-displays en hologrammen. Naast het leveren van de apparatuur wordt er ook sterk gefocust op de creatie van relevante use-cases en bijhorende visuals.

Missie, Waarden en Toekomstplannen

Onze visie is duidelijk: We willen professionals in evenementen, marketing en sales inspireren om indrukwekkende AV oplossingen samen te stellen.

Terwijl we onze diensten blijven uitbreiden in België, Nederland en Luxemburg, kijken we ook naar nieuwe markten en technologieën.

Slotwoord

We hopen dat dit inzicht in onze reis je inspireert en vertrouwen geeft in onze toewijding om hoogwaardige en innovatieve AV-oplossingen te bieden.

Blijf ons volgen voor meer updates en spannende ontwikkelingen!

Related posts

No items found.